КАК ДА ПОРЪЧАМ?

Поръчка от каталога

За да поръчате от каталога, кликнете върху изображението на актуалният каталог! Ще ви се отвори нов прозорец със страница от каталога на Oriflame. Точно под каталога ще намерите няколко продукта, от съответните две страници. Намерете изображението на вашият продукт или разлистете каталога за да си изберете друг и кликнете върху него! …

В новоотвореният прозорец,  кликнете върху бутона „Добавете в кошницата“!

По този начин вече сте добавили желаният продукт в Пазарската кошница. Можете да видите продуктите в кошницата след като кликнете на надписа „ПРОДУКТИ“ в горният десен ъгъл на страницата на каталога! Ако желаете да добавите още продукти в кошницата, отново се връщате на каталога и си избирате по същият начин.

Когато приключите с пазаруването, отваряте кошницата (горе в дясно от „ПРОДУКТИ“) и слагате отметка пред „Съгласен/а съм с Условията за ползване“! И след това кликате върху бутона „Поръчай“! Ще се отвори нов подпрозорец с форма за попълване на вашите данни – имена, телефон, e-mail. Попълнете ги коректно, за да можем да се свържем с вас и да уточним доставката! И накрая кликате на бутона „Изпрати“.

Поръчка от нашият магазин FreshMAGic

Кликате върху изображението на продуктът, който сте си избрали, което се намира в съответната публикация!
Ще се отвори нов прозорец, където ще намерите избраният от Вас продукт. Кликате върху бутона „Купи“ и следвайте оказаните инструкции по-нататък!

След като поръчката пристигне при нас, ще направим всичко възможно за да се свържем с вас възможно най-скоро, за доуточняване на доставката.

Имайте предвид, че продуктите се доставят от чужбина и доставката може да стане от 7 до 10 дни!

Вашият коментар

Вашият коментар